JAN VRENCKEN

Adresgegevens
De Witte Emile 3
2291 JT Wateringen

Contactgegevens
06-12 990 908
Stuur een e-mail

“Business laten bloeien en organisaties laten groeien.”
Dat is wat Jan Vrencken al sinds 2010 doet als Impact coach en sinds 2017 ook als engagement expert. Jan begeleidt ondernemers, in het realiseren van zakelijke uitdagingen, bij organisatie ontwerp en organisatie ontwikkeling. Medewerkers slimmer laten samenwerken: de goede dingen doen en samen de dingen goed doen. Dat is waar het volgens Jan om gaat en waar ook zijn persoonlijke kracht ligt om bedrijven succesvol in te maken.

Jan voelt zich geslaagd als medewerkers vanuit persoonlijke bevlogenheid en hoge betrokkenheid hun werk doen. Als voormalig basketballer weet hij als geen ander wat het is om optimaal samen te werken en daardoor vele kampioenschappen te halen. Zijn sportieve en arbeidservaring aangevuld met diverse coaching opleidingen zet hij nu in om die samenwerking in bedrijven significant te verbeteren en zodat de bedrijfsresultaten blijvend sterk verbeteren.

“Mensen in bedrijven zijn net als een basketball team, alleen samen kan je doelen winnen. Constant leren door elkaar te challengen is de allergrootste succesfactor. Engage & Grow is een programma dat de kwaliteit van samenwerken optimaal stimuleert. Medewerkers met een hoge arbeidsvreugde en die maximaal bijdragen aan het realiseren van bedrijfsdoelen, dát is wat je met dit programma bereikt’’.

Kom in contact met ons

Vul je gegevens in zodat we contact met je op kunnen nemen