MARLEEN VAN DAM

Adresgegevens
Trasmolenlaan 5
3447 GZ WOERDEN

Contactgegevens
  06 26532921
  Stuur een e-mail

Wat is Engage & Grow teamcoaching?

Als Engage & Grow adviseur beschikt Marleen over een unieke aanpak om de betrokkenheid, bevlogenheid en het plezier weer in de organisatie te brengen. Een betrokken en bevlogen team is de onmisbare sleutel voor het succes van bedrijven en organisaties.

Een hoog ‘Employee Engagement’ is de snelste en meest effectieve manier om organisaties te transformeren naar hogere productiviteit en winstgevendheid en een plezierige en stimulerende cultuur. Uit onderzoek blijkt dat van medewerkers in Nederland slechts 9% actief betrokken is (Gallup 2013), het laagst in heel Europa. Engage & Grow is een wereldwijde beweging die breekt met de traditionele manier van trainen en met een radicaal nieuwe aanpak tot ‘employee activering’ komt.

Toen Marleen hoorde over deze nieuwe aanpak wist zij direct dat dit past bij haar, en bij de behoefte van vele organisaties in Nederland. Als ervaren ondernemer en business coach kent Marleen als geen ander de juiste aanpak op maat om iedere organisatie naar een hoger niveau te brengen.

“Ik zie deze aanpak en programma’s als een ideale aanvulling op het coachen van de ondernemer aangezien het uiteindelijk toch het team is wat het moet doen. Mijn jarenlange ervaring als business coach leert me dat educatie en accountability van ondernemers en managers belangrijk is, maar dat betrokkenheid en bevlogenheid van het team als geheel uiteindelijk cruciaal is voor het succes van de hele organisatie. Met deze programma’s kan ik garanderen dat de betrokkenheid en bevlogenheid van teams drastisch omhoog gaat”.