Arnout Druyvesteyn
Arnout DruyvesteynMaster Licensee
Arnout Druyvesteyn heeft -samen met zijn levenspartner Janine Lie-A-Kwie-de rechten verworven om ActionCOACH en Engage & Grow in Nederland, België en het Caribische gebied te ontwikkelen. Als Business Coach en Engagement Adviseur werk ik al meer dan 10 jaar met ondernemers en directies aan verbetering van hun resultaten met actieve betrokkenheid van iedereen.
Janine Lie-A-Kwie
Janine Lie-A-KwieMaster Licensee
Rode draad in haar carrière is het MKB – via onderzoek en advies en vervolgens les geven- naar het eigen ondernemerschap als MKB-ondernemer.
In 2009 ontdekte zij ActionCOACH en sindsdien helpt zij als business coach vele organisaties en bedrijven in binnen- en buitenland. Janine heeft de dagelijkse leiding van ActionCOACH.
Marleen van Dam
Marleen van DamEngagement Adviseur
Als succesvol ondernemer, business Coach en engagement adviseur helpt Marleen al vele jaren bedrijfseigenaren en non-profit organisaties aan drastisch betere resultaten met meer bevlogen mensen.
Marleen weet als geen ander hoe een organisatie gebouwd kan worden en hoe medewerkers en management echt te betrokken maken met de missie van de organisatie.
Chantal van Asperen
Chantal van AsperenEngagement Adviseur
Met ruim 25 jaar commerciële werkervaring, waarvan de laatste 12 jaar in de mediawereld, heeft Chantal veel gezien en ervaring opgedaan met en binnen teams en organisaties.
Bij grote uitgevers heeft zij gezien wat de impact is van een veranderende markt en wat grote reorganisaties teweeg brengen binnen teams en organisaties.
Het samenbrengen van mensen, het leggen van verbindingen in organisaties en het zoeken naar oplossingen voor problemen zijn haar kernkwaliteiten. Haar commerciële ervaring binnen het bedrijfsleven en haar expertise op het gebied van bevlogenheid in teams, maken haar tot een bevlogen teamcoach.
Jan Vrencken
Jan VrenckenEngagement Adviseur
“Business laten bloeien en organisaties laten groeien.”
Dat is wat Jan Vrencken al sinds 2010 doet als Impact coach en sinds 2017 ook als engagement expert. Jan begeleidt ondernemers, in het realiseren van zakelijke uitdagingen, bij organisatie ontwerp en organisatie ontwikkeling.
Medewerkers slimmer laten samenwerken: de goede dingen doen en samen de dingen goed doen. Dat is waar het volgens Jan om gaat en waar ook zijn persoonlijke kracht ligt om bedrijven succesvol in te maken.
Marja van Soest
Marja van SoestEngagement Adviseur
I believe in results. Results speak for themselves – results are the testimonials of commitment, dedication and focus. Mostly combined with Hard Work.
Working with my clients whether in training and coaching activities on sales development or in corporate strategy transformation initiatives for over 25 years, my key advice is to start with the end in mind. Working backwards from where you want to be to where you are now is a clever and effective way to define what you have to do to actually get there.
Christel Hebly
Christel HeblyEngagement Adviseur
Komt binnenkort aanvullende informatie
AbFab Academy
AbFab AcademyEngagement Adviseurs
Trajecten worden nog beter van 2 adviseurs! AbFab Academy staat voor 1 + 1 = 3 met de groep. Met de nodige energie en humor worden zaken onderzocht en aangepakt. Hierdoor raken afgehaakte medewerkers weer betrokken en worden tevreden medewerkers weer bevlogen.
Bevlogen medewerkers hebben flow, toewijding en vitaliteit en doen meer dan er van ze verwacht wordt. De effecten hiervan zijn merkbaar en meetbaar!
Gerry Krol
Gerry KrolEngagement Coach
Bevlogenheid en onderlinge betrokkenheid zijn wat mij betreft de sleutel tot succes; en dit blijkt vaak geen vanzelfsprekendheid. Mijn persoonlijke drijfveren zijn het vinden van onderlinge verbinding en samen werken met plezier.
Met de beproefde Engage and Grow methode draag ik bij aan het bouwen van een sterker team en zo aan een beter resultaat en een betere onderneming. Mijn ‘business gevoel’ dank ik aan mijn periode als succesvol ondernemer en mijn jarenlange ervaring in diverse functies in de Farma. Mijn motto: ‘It takes teamwork to make a dream work’.
Danny van Soelen
Danny van SoelenEngagement Adviseur
Samen met de ondernemer, de beslisser. Dat is hetgeen Danny van Soelen het allerleukste vindt. Samen met de ondernemer of beslisser werken aan een betere onderneming, een sterker team, meer resultaat.

De eerste 25 jaar van zijn loopbaan heeft Danny aan zijn eigen ondernemingen gewerkt. De laatste 3 jaar coacht en/of begeleidt hij ondernemers en beslissers. De Engage & Grow methode ziet hij als ‘missing link’ om werknemers meer en beter bij de organisatie te betrekken en daarmee het management te ondersteunen en te verlichten.

Bieke Struyf
Bieke StruyfEngagement Adviseur
Als succesvol ondernemer, business Coach en engagement adviseur helpt Bieke al vele jaren bedrijfseigenaren en non-profit organisaties aan drastisch betere resultaten met meer bevlogen mensen.
Alex Vagevuur
Alex VagevuurEngagement Adviseur
Als gedreven business coach en engagement adviseur wil Alex de medewerkers meer betrokken laten zijn bij het bedrijf en hun organisatie. Met de opgedane nationale en internationale bedrijfservaringen zal hij met de Engage & Grow aanpak tot goede resultaten komen en de gewenste ondersteuning geven.