Word Gecertificeerd Engage & Grow Coach

Engage & Grow is een wereldwijde beweging die breekt met de traditionele manier van trainen en met een radicaal nieuwe aanpak tot ‘employee activering’ komt.

Engage & Grow is in 2012 door de Australische ondernemer, top sportcoach en ‘Engagement Expert’ Richard Maloney opgericht met als visie om een wereldwijd, betrokken personeelsbestand te creëren, medewerker voor medewerker.

‘We zijn geboren uit een passie om mensen te helpen gedijen en we bestaan om medewerkers opnieuw te verbinden. We zijn hier gepassioneerd over want het maakt niet uit in welke sector je werkt, mensen zijn het belangrijkste voor elke organisatie’.

Een betrokken en bevlogen team is de onmisbare sleutel voor het succes van bedrijven en organisaties. Een hoog ‘Employee Engagement’ is de snelste en meest effectieve manier om organisaties te transformeren naar hogere productiviteit en winstgevendheid en een plezierige en stimulerende cultuur.

Wij geloven ook in het uitdagen van de norm. Wij geloven dat bedrijven en leiders verder moeten gaan dan de traditionele trainingsmethoden om écht hun medewerkers te betrekken.

Verhoog de betrokkenheid van medewerkers en teams

Engage & Grow heeft een beproefd neurologisch ontworpen programma waarmee betrokkenheid in iedere organisatie wordt verbeterd. Het is een eenvoudig, gesystematiseerd systeem met een gepersonaliseerd dashboard voor jou en al je projecten. Als licentiepartner wordt je volledig getraind in hoe je de programma’s moet uitvoeren. We bieden volledige marketing & sales support, zowel voor externe als interne marketing. Je gaat deel uit maken van een zeer betrokken nationaal en internationaal team van Engage & Grow coaches die elkaar helpen, met intensieve ondersteuning van het Global Support Office.

Als Engagement Coach werk je met bedrijven en organisaties vanaf 7 werknemers tot grote bedrijven en orgnasisaties met meerdere afdelingen. Je gaat aan de slag met het team met een van onze unieke ‘groepsactiveringsprogramma’s’. Je treedt op als facilitator van het programma. Je wordt volledig getraind en ondersteund in hoe je de programma’s uitvoert.

Grote organisaties kunnen ook intern een of meerdere Engagement Coaches certificeren.

LANCERING IN ZEIST

OVERVIEW

Partner worden?

  • Ben je een coach, trainer of HR-adviseur of overweeg je het te worden?

  • Ben je HR-manager of veranderaar binnen een organisatie?

Informatiebrochure

Vraag informatie aan

Reageer direct

Wat biedt Engage & Grow?

Community

200+ internationale collega’s die je helpen.

Bewezen aanpak

Geen pen en papier, alleen AKTIE!

Dankbaar werk

Want drastische verbetering van de betrokkenheid.

Direct aan de slag

Alles staat voor je klaar.

Onderscheidend

Resultaatgericht, praktisch en zeer onderscheidend.

Maatwerk binnen een structuur

Jouw unieke stijl en onze gestructureerde aanpak vormt de ideale combinatie.

Online en offline training

Je krijgt je eigen dashboard dat per week aangeeft welke stappen jij al hebt gedaan en welke nog komen.

Support en veel leren

Wekelijkse webinars en trainingsvideo’s. Leer van je collega’s en van je klanten natuurlijk door te doen.

Een zeer goede boterham

Volg het systeem en de resultaten zullen volgen.

In 3 stappen Engage & Grow partner worden